torsdag den 21. november 2013

Nu kan jeg kalde mig BlomsterDesigner !

Det er længe siden, I har hørt fra mig. Computeren valgte at stå af ræset - i hvert fald af nettet - og der måtte gentagne reparationer til. NU virker den - og I skal lige se sidste kreationer fra BlomsterDesigner holdet. Vores sidste modul - nu er vi færdige, og de fleste af os kan med stolthed kalde os Blomster Designere !


Tina Mieritz lavede disse sjove stjerner til at stå på gulv.
 


Mig selv - romantisk middag for to under grene og blomster
 

 
Mig selv - juletræer som rumpynt, med friske blomster i

 
To styk må der til!

 
Irene Hunderup


Irene Hunderups bud på et julebord
 


Birgit Effersøes lidt mere klassiske julebord. Hyggeligt!
 


Eva Kristiansen lavede dette enkle men alligevel  stemningsfulde bord.
 

 
Charlotte Holm bød til julemiddag i Jagtstuen!


 
Tina Juhl Olesen legede med kugler
 


Og en stor gruppe lavede dette fælles projekt med stjerner, der faldt ned fra himlen - den store stjerne hænger ca. 5 meter oppe, det var et meget højloftet rum vi måtte pynte!
 

 
Ovenstående blomsterpyntninger er jo virkelig noget andet end det, vi ellers har set. Og det er med fuldt overlæg. Det har været et forløb, hvor vi virkelig har tænkt "ud af kassen" og opfundet nye sammensætninger og teknikker, der har været fri leg ;-) Vel vidende, at det ikke er standard salgsbinderi, erkender vi også at nogle af de ret vilde idéer nok skal tilpasses en anelse for at blive kundevenlige ;-)
 
Det næste stykke tid står i julens tegn - så der bliver knap så store armbevægelser her på bloggen frem til jul. Men jeg leger videre efter nytår med de store ting.